VÆLG SPROG:
  • Dansk
  • English

Profil

På HJH Maskiners adresse i Stubbæk finder du et udvalg af entreprenørmaskiner, der er blandt landets største. Vi har gennem mange års erfaring opbygget stor kompetence inden for branchen. Derfor er vi i stand til at rådgive vores kunder omkring deres behov i forbindelse med indkøb af entreprenørmaskiner.

HJH Maskiner ApS beskæftiger sig med KØB – SALG – UDLEJNING af entreprenørmateriel. Firmaet er et familieejet selskab, der er etableret i 1982 af Hans Jørgen Hygum. HJH Maskiner ApS koncentrerer sig om import og eksport af entreprenørmaskiner af såvel nyere som ældre dato. Firmaet er bredt dækkende inden for alle kendte mærker, men med speciale i Volvo entreprenørmaskiner.

Kvalitet og troværdighed er to af de væsentligste værdier, vi arbejder med, da disse er med til at sikre os stabile og vedvarende kunderelationer og kontakter over store dele af verden. Vi har altid et bredt sortiment af entreprenørmaskiner på vores lager, herunder typisk omkring 50 gummihjulslæssere såvel som skovle, pallegafler, dæk, og andet tilbehør.

For yderligere information se venligst vores udvidede lagerliste under ’Maskiner’, der giver en komplet og opdateret visning af vores aktuelle lager af brugte maskiner inkl. billeder og information vedr. udstyr.